Niels Aage Kjær 50. iş yıldönümünü kutluyor

Bu yıl 50. çalışma yıldönümünü kutlayan şirketimizin sahibi ve CEO’su Niels Aage Kjær’i tebrik ediyoruz. 01-06-2020

Niels Aage Kjær bundan 50 yıl önce AVK’yı babası Aage Valdemar Kjær’den devraldı. Geçen yıllar içerisinde AVK’yı küçük bir atölyeden başarılı, dünya çapında faaliyet gösteren bir şirketler grubuna dönüştürdü.

Niels Aage Kjær Danimarka’nın Galten şehrinde doğup büyüdü. Genç yaştan itibaren babasına atölyesinde yardımcı oldu ve okumaya başlamadan önce çıraklık yaptı. 1967’de Odense Teknik Kolejinden mühendis olarak mezun oldu.

1 Haziran 1970’te Niels Aage Kjær ve babası iş ortağı oldular. Maalesef, sadece bir hafta sonra babası vefat etti. O zamanlar AVK sadece üç çalışanı olan, soğutma sistemleri üreten ve bölgede tesisat işleri yapan küçük bir atölyeydi. Niels Aage Kjær 1970 yılında su için ilk AVK vanasını geliştirdi ve Galten’deki ilk fabrikayı inşa etti. 

Niels Aage Kjær’in tutkusu ve isteği bu küçük ve yerel atölyeyi dünya çapında faaliyet gösteren global bir şirketler grubuna dönüştürdü. Bugün AVK, dünyaya yayılmış fabrikaları ve satış şirketleri ile su ve endüstri alanında lider bir vana ve aksesuar imalatçısıdır. Bununla birlikte AVK ayrıca temiz içme suyu ile etkin ve sürdürülebilir çözümler üzerine çalışan önemli bir oyuncu haline gelmiştir.

AVK’nın genel merkezi halen Galten’de olmasına karşın firmanın 4300’ü aşkın çalışanı dünya genelindeki 100’den fazla şirkette çalışmaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda AVK’nın gelişimi çeşitli stratejik satın almalar ile hızlandı. AVK’nın karakteri Niels Aage Kjær’in tutku ve isteğine bağlı olarak sürekli gelişim üzerine oturmaktadır. O; güçlü bir irade ve azime sahip karizmatik bir lider, başarılı bir girişimci ve iş adamıdır.

Kalite, inovasyon, devamlılık ve yakın müşteri ilişkileri bundan 70 yıl önce kurulan küçük atölyenin temel taşlarıydı, bunlar halen şirketin rotasını belirlemekte ve AVK’nın geleceğini şekillendirmeye devam etmektedir.

Niels Aage Kjær yıllar içerisinde; 2010’da aldığı Dannebrog nişanı da dahil olmak üzere; çeşitli onurlar edinmiştir. Tüm bu başarılar onun sürekli işin takım elbiseli tarafında olduğunu düşündürmesin. Tam tersine, o halen yeşil güvenlik yeleğini giyip, güvenlik gözlüklerini takıp her şeyin başladığı fabrikalarda yürümeyi sevmektedir. AVK’nın ürünleriyle gurur duyup, onların en üst kalitede olduklarından emin olmakta ve çalışanlarıyla sohbet etmektedir. Dolayısıyla yıllar içinde AVK ve Niels Aage Kjær yetenekli çalışanlar işe alıp onların şirkette kalmasını sağlamıştır, bu sayede AVK’nın başarısı için çalışma arzusu ve karşılıklı güven oluşmuştur.

Başarılı bir iş adamı olmasının yanında Niels Aage Kjær’in ajandasının üst sıralarında çevde de yer almaktadır. WWF ile birlikte çalışmış ve artan plastik tüketimine ve Danimarka’da plastiklerin daha iyi işlenmesi ve geri dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekmeye yardım etmiştir. Bu konuyu ayrıca AVK’nın gündemine de dahil etmiştir.

Niels Aage Kjær ve eşi Ellen Margrethe Kjær sanat için büyük bir tutku duymaktadır. Bu tutku Galten, Søndergade’deki AVK Holding’in merkezini ve Skovby’deki Müşteri Merkezini gezerken rahatlıkla anlaşılabilir. Geçen yıllar içerisinde AVK ayrıca bölgedeki sanat, kültür ve spor aktivitelerinin destekçisi olmuştur. Niels Aage  Kjær boş zamanlarında Silkeborg-Ry Golf Klübündeki AVK golf sahasında golf oynamayı ve hava izin verdiğinde Silkeborg’daki göllerde yelken yapmayı sevmektedir.

İş ortakları ve çalışanlar için planlanan kutlama ve resepsiyon COVID-19 dolayısıyla Haziran 2021’e ertelenmiştir.

İNDİR

Kurumsal broşür

AVK Grubu'nun temel işi su, gaz, atık su ve yangın korumadır ancak grup çok daha fazlasını barındırmaktadır - Gruba genel bir bakış atın.