AVK’nın basınç altında boru tamiri için kullanılan tamir parçalarını piyasaya sunuldu

Boru çepheri ve mufların tamirinde kullanılan boru ve muf üstü tamir parçalarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hydro Stop, Hydro Fast ve Hydro Smart, basınç altında güvenli ve kalıcı onarım yapmak için uygundur. 18-01-2021

AVK Grubunun yeni üyesi Hydro-Cos, çeşitli üniversal ve boru tipine özel tamir parçaları geliştirmekte ve ayrıca herhangi bir kaçak için tamamen özelleştirilmiş çözümler sunmaktadır.

Standart tamir parçaları epoksi kaplamalı karbon çeliğinden yapılmıştır ve kaplama ve su ile temas eden kauçuk contalar WRAS onaylıdır. Canlı hattan çıkış almaya uygun flanş çıkışlı ve montajın son aşaması olan havanın tahliyesi için hava menfezli olarak tasarlanmıştır. Takviye plakalarının üzerinde kaldırma halkaları bulunmaktadır. Ürün yelpazesi üç ana tasarımdan oluşmaktadır:

Muf / boru onarımı için Hydro Stop üniversal tamir parçası

Hydro Stop tamir parçası, farklı boru malzemelerinden boruları bağlamak için uygundur. DN450'ye kadar 30 mm ve DN500'den itibaren 40 mm dış boru çapı toleransı sunarlar. Geniş tolerans, boru dış çapı doğru ölçülmediğinde ve oval veya hasarlı borularda bile güvenli bir montaj imkanı sağlar. Montajdan önce veya sonra 4°'ye kadar açısal sapma

Muf / boru onarımı için Hydro Fast boru tipine özel tamir parçaları

Hydro Fast tamir parçası, dış boru çapında 10 mm'ye kadar toleransa sahiptir ve her boru tipi için özel olarak yapılmaktadır. Hafif, kompakt tasarım, kırılgan borular ve sahadaki sınırlı alan için idealdir ve montajdan önce veya sonra ± 6°'ye kadar açısal sapmaya izin vererek büyük esneklik sunar.

Küçük boru çapları için Hydro Smart boru tipine özel tamir parçası

Hydro Smart boru tipine özel tamir parçası, tek bir operatör tarafından takılabilir dolayısıyla alanın sınırlı olduğu yerlerde avantajlıdır. Bu tipte flanşlı çıkış yoktur bunun haricince Hydro Fast kelepçelere oldukça benzemektedir.

DN2000'e kadar olan standart gama ek olarak, tamir parçaları, daha yüksek basınç sınıfları için, DN3000'e kadar paslanmaz çelik gövde ve / veya paslanmaz çelik cıvata ve somun ile ve hatta duruma özel yapılan tasarım ile imal edilebilmektedir.

Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla broşürümüze, ürün sayfalarına veya  ilginç vakalara ulaşabileceğiniz içgörüler sayfamıza göz atın.

Animasyon

Tamir parçaları

Özel tamir parçalarından oluşan ürün yelpazemizin özellik ve avantajları hakkında bilgi edinin.

ÜRÜN İÇGÖRÜLERİ

Boru muflarının ve çepherlerinin tamiri için tamir parçaları

Hydro Stop, Hydro Fast ve Hydro Smart tamir parçaları, boru hattı basınç altındayken her tür boru ve boru bağlantısının güvenli ve kalıcı onarımı için idealdir.